ScreenHunter_158 Nov. 18 23.30

AANBIEDING: Vrijblijvend Advies

Soms is het niet prettig een afspraak te maken in de winkel om over een nieuw interieur te praten dit vanwege de drukte of omdat u het nog even onder de pet wilt houden. Mocht u toch een advies willen voor uw winkelinterieur of misschien een hoek in uw winkel mail me dan een paar foto’s en een korte omschrijving wat uw wensen zijn en ik mail u vrijblijvend een advies terug.

 

Mocht het advies u aanspreken,  maken  we een afspraak.

 

Door de communicatie zoveel mogelijk via internet te laten verlopen kunnen we veel tijd en dus geld besparen, in het verleden moest ik voor overleg altijd naar de klant. Met de moderne communicatiemiddelen  van tegenwoordig kunnen we veel gemakkelijker tekeningen, foto’s of visualisaties versturen. In sommige gevallen maken we zelfs gebruik van een webcam.

 

Op deze manier kunnen we heel snel reageren, overleggen of aanpassen, een ander voordeel dat alles wordt vastgelegd in een mailbox en later kan worden teruggezien. Bij een van de laatste projecten moesten we zo’n 20 st. visuals bestellen, deze visuals werden op verwisselbare doeken geprint. Het was best wel lastig de juiste teksten en afbeeldingen op de juiste visual te krijgen, doordat we snel  via internet konden overleggen  was het in een paar uur opgelost. In het verleden was je daar wel een week mee bezig.

 

We gaan er steeds meer aan wennen dat je maar niet altijd een persoon tegenover je hoeft te hebben als er zaken gedaan moeten worden, ik doe zaken met bedrijven die ik alleen maar ken van internet. Alles loopt dan via internet van bestellingen tot en met facturering.

 

Ook bij het ontwerpen van een nieuw winkelinterieur of aanpassing op het bestaande interieur is internet heel handig, u kunt op ieder moment van de dag communiceren en hoeft niet perse tijdens winkeluren. Zeker in deze moeilijke tijden moeten we op de kleintjes letten, ik zou zeggen: trek uw stoute schoenen aan en stuur een mail, “when the going gets tough, the tough get going

2 thoughts on “AANBIEDING: Vrijblijvend Advies

  1. Jolande Ooink

    Goedemiddag, ik zou heeeel graag mijn etalage veranderen maar kom er niet uit!
    Ben niet zo heel goed met de computer om foto’s te sturen mag dit ook via de app?
    Groetjes Jolande Juwelier Kwekkeboom
    Fijn Weekend!

  2. Pingback: MKsOrb

Reacties zijn gesloten.