winkel2-6

Gaat de Zelfstandige Opticien Overleven?

Het is oorlog in de detailhandel, de kortingen vliegen je om de oren, het is zo onderhand het enige wat je ziet in de etalages, grote posters met “20%-30%-50% korting”. Zelfs de optiekbranche is ten prooi gevallen aan dit ‘zinloos geweld’, een branche die lange tijd onaantastbaar leek. Nog hogere kortingen of is er misschien.. Lees verder »

ScreenHunter_158 Nov. 18 23.30

AANBIEDING: Vrijblijvend Advies

Soms is het niet prettig een afspraak te maken in de winkel om over een nieuw interieur te praten dit vanwege de drukte of omdat u het nog even onder de pet wilt houden. Mocht u toch een advies willen voor uw winkelinterieur of misschien een hoek in uw winkel mail me dan een paar.. Lees verder »

slide-c2c-book

Wat Houdt Cradle To Cradle In?

Cradle to cradle ‘Waste equals food’ dat is in principe de gedachten achter deze filosofie. Wat houdt dat in? Simpel gezegd: als producten niet meer hergebruikt kunnen worden zouden ze als grondstof moeten dienen voor nieuwe producten.   Chemist Michael Braungart en architect William McDonough hebben een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen beschreven in hun.. Lees verder »

ScreenHunter_159 Nov. 18 23.30

Waar U Aan Moet Denken Bij Bouwkundige Aanpassingen

Verbouwen houdt vaak niet alleen in het aanpassen of vernieuwen van het interieur. Vaak is dit ook het moment de pui te vernieuwen en de winkel opnieuw in te delen of te vergroten, een bouwkundige aanpassing is dan noodzakelijk.   Bouwkundige aanpassingen vereisen een andere aanpak, je krijg dan ook te maken met constructeurs, aannemers,.. Lees verder »

5438844005_d451ae0f77_o

Hoe Ziet de Winkel van de Toekomst Eruit?

Hoe gaat de winkel van de toekomst er uit zien?   De wereld om ons heen veranderd snel trends volgen elkaar snel op het ene moment is merk “x” in en het volgende moment merk “y”.   Om daarop in te spelen hebben dynamische winkelinterieurs de toekomst , winkels die met weinig middelen snel  kunnen.. Lees verder »

gourmetshop_thumb

Hoe Je Met Afvalhout een Gourmetshop Bouwt

Tijdens zijn zoektocht voor een nieuw winkelinterieur voor een “gourmet shop” kwam de ontwerper van Architectkidd voorbij een “slump” in Bangkok waar veel timmerlieden van oude pallets allerlei kleine producten en prularia maakten. Hij was zo onder de indruk van deze mensen dat hij besloot een aantal van hen in te huren voor het maken.. Lees verder »

samsung_thumb

Hoe U Techniek Kunt Inzetten Voor Betere Verkoop

Samsung SUR40 is de nieuwste generatie Microsoft® Surface® ervaring met PixelSense™ technologie, die LCD schermen het vermogen geeft om te zien zonder het gebruik van camera’s.   Het is nu voor het eerst mogelijk om met meerdere op één touch scherm te werken, klanten kunnen nu dus actief meedoen in een zoektocht naar bijvoorbeeld een.. Lees verder »