samsung_thumb

Hoe U Techniek Kunt Inzetten Voor Betere Verkoop

Samsung SUR40 is de nieuwste generatie Microsoft® Surface® ervaring met PixelSense™ technologie, die LCD schermen het vermogen geeft om te zien zonder het gebruik van camera’s.

 

Het is nu voor het eerst mogelijk om met meerdere op één touch scherm te werken, klanten kunnen nu dus actief meedoen in een zoektocht naar bijvoorbeeld een specifiek montuur of horloge.

 

Tevens herkent het scherm vingers, handen en andere op het scherm geplaatste voorwerpen. Zo kan bijvoorbeeld door simpelweg een kaartje op het scherm te leggen informatie opgeroepen worden van een bepaald merk .

 

Met PixelSense ™, zien de pixels in het scherm wie of wat het scherm aanraakt en die informatie wordt direct verwerkt en opgeslagen. Erg handig bij verkoop gesprekken waarbij u later nog eens kan zien welke collecties het meest bekeken zijn.

 

De SUR40 is vier centimeter dun, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is in een horizontale implementatie zoals een tafel. Er zijn vaste poten beschikbaar, maar u kunt ook uw eigen invulling geven en de SUR40 bijvoorbeeld laten inbouwen in een casing.

2 thoughts on “Hoe U Techniek Kunt Inzetten Voor Betere Verkoop

Reacties zijn gesloten.